БСП е получила покана за разговори с ГЕРБ-СДС. Лидерката на социалистите

...
БСП е получила покана за разговори с ГЕРБ-СДС. Лидерката на социалистите
Коментари Харесай

БСП е получила покана за разговори с ГЕРБ-СДС

БСП е получила покана за диалози с ГЕРБ-СДС. 

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова заяви, че ще се срещнат с ГЕРБ-СДС в деня на връчването на първия мандат. Тя обаче беше безапелационна - диалозите са закъснели.

" Борисов прави неточност след неточност. Нищо няма да излезе от това, което прави - нито законодателна стратегия има, нито управническа. Правилният метод е всички да подкрепим дружно 5 национални интереса, да определим период и по-късно да решаваме кои хора могат да бъдат министри в това държавно управление, с цел да изпълняваме тази стратегия ".

Нинова твърди още, че най-лесно сега е първите две политически сили да се обединят. По думите ѝ това става вероятен сюжет след изказванието на Борисов, че не изключва изрично Асен Василев като вид за финансов министър. Разковничето Нинова видя в предлагането за премахване на основния прокурор.

" Гешев е част от пазарлъка. Просто Борисов им направи оферта, на която да не могат да откажат. Той им лиши самодейността, дългогодишната борба за оставката на Гешев. Габриел го разгласи като пръв приоритет на нейния правосъден министър. Борисов им го даде. Това е следващата кукичка, с цел да ги притегли в държавното управление ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР